------ NEŠTO O NAMA

Zašto Enlight

Sa Enlight-om kao partnerom dobićete više nego što očekujete, kvalitetnu uslugu bez neizvesnosti i stresa tokom relizacije i isporuke.

Naš tim stručnjaka brine o svemu što je potrebno u svim fazama realizacije projekta.

Imamo spremna rešenja za svakodnevne izazove.

Obezbedite Vašu svetlu budućnost

Enlight d.o.o. Beograd je kompanija specijalizovana za oblast osvetljenja osnovana sa ciljem da svojim klijentima obezbedi visok nivo stručnih usluga i ponudi izbor kvalitetnih proizvoda za profesionalnu namenu.

Prepoznati smo na tržištu po svojoj posvećenosti klijentu i projektu koji nam je poveren uz izvrsnu podršku proizvođača opreme koje zastupamo i distribuiramo.

Imamo višegodišnje iskustvo na širokom spektru projekata: poslovni objekti, hoteli, teška industrija, prodajni objekati, logistički i magacinski objekti.

Pružamo kompletnu podršku u oblasti osvetljenja: konsalting, izradu svetlotehničkih  proračuna, projektovanje osvetljenja i upravljanja, izradu budžeta, tehno-ekonomske analize, verifikaciona merenja, ponude za opremu, isporuku opreme, podršku pri montaži, puštanje u rad, postprodajnu podršku i redovno godišnje održavanje.

U našem radu pridržavamo se pripadajućih standarda: SRPS EN, EN, IEC, CIE i ISO. Za svaku oblast primene pridržavamo se smernica u specijalizovanim standardima ili sistemima kao što su HACCP, GEP i sl. Pored domaćih i internacionalnih standarda po zahtevu klijenta možemo izraditi rešenja u skladu sa LEED ili BREAM standardom.

Kvalitet je naš imperativ koji obezbeđuju stručna lica sa odgovarajućim obrazovanjem i obukama, višegodišnjim iskustvom kao i odgovarajućim licencama.

Obezbedite Vašu svetlu budućnost.